counter on tumblr
-

Over ons

GEOlution is eind 1996 opgericht door Corina Brouwers en Arjan van den Bosch vanuit een passie voor natuur en de wil om deze te bestuderen en te beschermen. GEOlution is een echte online natuurorganisatie en doet aan natuurbeschermingsprojecten en natuureducatie. GEOlution ontvangt geen subsidies, is niet politiek gebonden en werkt niet onder beperkende voorwaarden voor marktpartijen.  Dit garandeert onafhankelijkheid.

Ons vaste team bestaan uit een kleine groep mensen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor zijn er binnen de organisatie korte communicatielijnen en kan snel worden gereageerd op actuele ontwikkelingen. Bij projecten wordt aansluiting gezocht met belanghebbenden en deskundigen. Persoonlijk contact staat hierbij voorop en onze passie voor natuur en milieu komt hierin maximaal tot uitdrukking.

Ons motto is “We zijn niet tegen, maar voor” en gaan altijd voor een positieve benadering via eigen visies. Wanneer dat nodig is zijn wij bereid ons extra in te zetten voor natuur en milieu door actie te voeren of zienswijzen in te dienen. De natuurvisies spelen hierin een belangrijke rol.

Wij helpen u graag bij het opstellen van uw eigen visie voor een plan of project in uw omgeving door onze ervaring met u te delen.

 

 

11.02.12 / Geen categorie